За Нас

 След повече от 10 години като търговец на оригинални спортни стоки с марките adidas и Reebok стартира още една инициатива и важна стъпка в развитието на КЛМ Спорт - в началото на 2015 година отвори врати онлайн магазинът sportdesire.bg - за да бъде още по-удобно на нашите клиенти да отркият най-подходящите продукти. С много и детайлни снимки, точни и изчерпателни описания за всеки прокукт се стремим да направим онлайн пазаруването лесно и приятно.

 Благодарение на малък, сплотен екип, предлагащ адекватно обслужване и преди всичко грижа за нуждите на клиента, фирмата е спечелила доверието на голям брой от посетителите в магазините в гр. Плевен. Целта на екипа на КЛМ Спорт е максимално да улесни всеки клиент при изборa на продукти представени както в нашите търговски обекти, така и в онлайн магазина с безплатна и компетентна консултация. Екипът на фирмата е запознат с последните тенденции и всички водещи продукти на пазара за спортни стоки (облекло, обувки и аксесоари) и винаги може да даде адекватен съвет за покупка, без да обвързва това с продажба.

 Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони, електронна поща, чрез социалните мрежи или на място ако имате въпроси.

Плевен, ул."Васил Левски" 114
Тел. магазин adidas: 064 847 433, 0988 726 112

Плевен, ул."Васил Левски" 129
Тел. магазин Reebok: 064 803 449, 0988 363 103

email: sales@sportdesire.bg
www.facebook.com/adidaspleven